Bata se junački drži

M. M.

29. 04. 2016. u 21:15

Sin slavnog glumca Bate Živojinovića potvrdio da se njegov otac oporavlja u bolnici: Junački se drži i nije klonuo duhom. Doktori i sestre mu pružaju maksimalnu negu

Бата се јуначки држи

Foto: V. Danilov

BARDU srpske scene Velimiru Bati Živojinoviću pogoršalo se zdravstveno stanje pre nekoliko dana i hitno je, kako saznaju "Novosti", prebačen u jednu beogradsku bolnicu.

Ovo je našem listu potvrdio i njegov sin Miljko, dodajući da je danas Bati bilo bolje. Uz velikog glumca je svakodnevno supruga Lula, a porodica je molila da se ne objavljuje gde je smešten, kako bi imao potpuni mir, koji mu je sada preko potreban.

- Junački se drži i nije klonuo duhom. Doktori i sestre mu pružaju maksimalnu negu i pokušavaju da mu povišene parametre smanje i održe u normali. Nadamo se svi da će i ovu bitku da dobije - rekao nam je Miljko Živojinović.

Glumcu koji je ostvario antologijske likove i obeležio zlatnu epohu jugoslovenske i srpske kinematografije, nedavno je pripala i velika nagrada Festa "Beogradski pobednik", za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti. Vest da je Bata u bolnici preplavila je odmah i društvene mreže, a instagram-profil s njegovim imenom, koji vodi njegova unuka Dina, prepun je reči podrške i poruka: "Legendo, izdrži"!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)