iPhone vam pomaže da spavate bolje

Izvor: Domino Magazin, 10.Jun.2011, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

iPhone vam pomaže da spavate bolje

Svima koji imaju problema sa spavanjem “Lark” narukvica povezana za iPhone može da pomogne da spavaju kao bebe

Ova aplikacija, to jest narukvica povezana za vaš iPhone, sakuplja informacije o tome šta se dešava dok spavate i ujutro vas beščujno, putem vibracija budi, tako da nema rizika da ćete probuditi i osobu sa kojom delite krevet.

“Lark” >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << tokom noći prati u kojoj se fazi sna nalazite i nakon buđenja dobijate vaš “ZQ” - rezultat spavanja koji možete popraviti iz noći u noć.

Naime “Lark” vam može reći koliko vam je bilo potrebno da zaspite, koliko ste vremena proveli u REM fazi, koliko ste sveukupno spavali, da li ste se budili tokom noći i sve to beleži u vaš IPhone.

Ujutro ova narukvica u određeno vreme počinje da vibrira i na taj način vas budi – nažalost nema “snooze” opciju i kada se pokrene ne možete je isključiti dok je ne skinete sa ruke.

Cena “Lark” aplikacije je 129 dolara, a za dodatnih 60 dolara možete da dobijete i “trenera spavanja” ekstra aplikaciju koja analizira patern vašeg spavanja.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.