iPhone stiže u Srbiju 31. oktobra, u mt:s ponudu!

Izvor: Mondo, 13.Okt.2014, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

iPhone stiže u Srbiju 31. oktobra, u mt:s ponudu!

Smartfoni iPhone 6 i iPhone 6 Plus od 31. oktobra biće dostupni u Srbiji, kroz ponudu Telekoma Srbija i mt:s mreže!

Foto: MONDO ilustracija/Thinkstock. iPhone najavljen u Srbiji 14. marta!

Tokom 13. okotobra Apple je na svoj sajt okačio informaciju o tome da će se modeli iPhone 6 i iPhone 6 Plus zvanično naći u prodaji u 36 novih zemalja, među kojima je i Srbija!

Kod >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nas će se ovi uređaji pojaviti u mt:s ponudi već 31. oktobra!

Telekom Srbija ovim povodom izdao je zvanično saopštenje u kojem stoji da je poslovna saradnja kompanija Apple i Telekom Srbija uspešno dovela do zvaničnog starta prodaje iPhone smartfona 31. oktobra, u okviru mt:s ponude. Tako će se jedan od najatraktivnijih mobilnih uređaja naći u mt:s ponudi nedugo nakon svetske premijere.

Rezervacija najnovijih i najnaprednijih mobilnih telefona iPhone 6 i iPhone 6 Plus biće omogućena korisnicima putem "preorder" aplikacije od 24. oktobra na mts.rs/iphone, a već od 14. oktobra, najveći iPhone fanovi mogu se i registrovati za modele na webshop@telekom.rs.

Više informacija o iPhone modelima pronađite na LINKU i pratite nas na Facebooku!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.