iPhone savet: Kako promeniti logo operatera

Izvor: Mondo, 16.Jan.2013, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

iPhone savet: Kako promeniti logo operatera

Ukoliko želite logo svog operatera da zamenite nečim drugim, sledeće video uputstvo biće vam od velike pomoći.

Opcije personalizacije na iPhone modelima nisu baš najsjajnije. Sem uobičajene izmene pozadine ili melodije, povećanja ili smanjenja fonta i grupisanja ikonica ne možete da radite ništa drugo. Ipak, promena logotipa operatera mogla bi biti osveženje na ekranu koji toliko puta dnevno pogledate.

Za promenu vam nije potreban “otključan“ ili >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << jailbreakovan iPhone, ali će vam trebati Mac računar i softver CarrierEditor, koji besplatno možete preuzeti sa OVE adrese. Ipak, ukoliko već imate iPhone, sigurno negde u blizini imate i Mac.

Samo pažljivo ispratite uputstvo i ne brinite, jer jednom zamenjen logo može se vratiti u originalni logo operatera. Ovaj "zahvat" možete primeniti i na iPad tabletu i onda se pohvaliti svima sa novim ličnim iPhone ili iPad logoom!

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.