Izvor: Mondo, 20.Sep.2018, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

iPhone je bez premca - pogledajte u čemu sve

Kad je reč o brzini rada, makar onoj, koju mere benchmark aplikacije, iPhone nema premca.

Novi iPhone XS, XS Max i iPhone XR izazvali su puno polemike, posebno nakon što je otkriveno da im cene nisu dovoljno visoke, ali zato “razbijaju“ na benchmark tstovima.

iPhone XS ostvario je sa konačnim iOS 12 softverom čak 11.420 bodova, daleko više, nego bilo koji Android, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a iPhone XS Max čak 11.515 bodova. I još jednom se pokazalo da Multi-Core nije toliko nadmoćan, ali Single-Core rezultat, koji svaki iPhone ostvaruje je neverovatan.

I u drugim benchmark testiranjima iPhone XS I iPhone XS Max vode u odnosu na iPhone X i Android konkurenciju. Pogledajte sve detalje na GSMArena.com.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.