Izvor: Mondo, 08.Feb.2019, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

iPhone i macOS korisnici bi trebalo ovo odmah da urade

Apple je zakrpio propust, koji je omogućavao prisluškivanje iPhone, iPad, iPod i Apple računara. Preuzmite zakrpu.

Kompanija Apple je softverskim paketom (zakrpom) rešila FaceTime problem s prisluškivanjem u iOS 12.1.4 instalaciji, koja je dostupna svim iOS korisnicima širom sveta, koji se nalaze na iOS 12 platformi.

Apple >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se još jednom izvinio svim iOS i macOS korisnicima (kojima je, takođe softverskom nadogradnjom dostupna popravka za FaceTime) i naveo da je FaceTime sad ponovo svima aktivan i da u potpunosti funkcioniše.

Proverite ažuriranja softvera u svojim telefonima, tabletima i plejerima (i računarima, naravno) i pogledajte kako da uključite FaceTime na svim tim uređajima.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.



Izvor: Apple.



Izvor: Apple.



Izvor: Apple.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.