iPhone čini muškarce seksepilnijim?

Izvor: S media, 30.Apr.2010, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

iPhone čini muškarce seksepilnijim?

Istraživanje jedne britanske firme koja se bavi prodajom mobilne telefonije, pokazalo je da su muškarci koji poseduju iPhone u očima žena mnogo seksepilniji od onih koji koriste klasične mobilne telefone.

Od 1.500 žena koje su učestvovale u anketi, njih 54 odsto je izjavilo da bi pre prihvatilo poziv na prvi sastanak sa muškarcem koji poseduje iPhone.

Žene, naime, smatraju da neko ko je vlasnik >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << iPhone uređaja ima bolje plaćeni posao i da samim tim finansijski dobro stoji.

One takođe procenjuju da vlasnici iPhonea više vode računa o sebi i svom izgledu, imaju veliki smisao za humor i veoma lako komuniciraju, što ih sve zajedno čini seksepilnijim.

Izvor: (Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.