iPhone će vam ubuduće reći gde ste se parkirali

Izvor: NovaEnergija.net, 24.Jun.2016, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

iPhone će vam ubuduće reći gde ste se parkirali

Gde ste parkirali automobil? Sigurno ste se zapitali nekoliko puta do sada. A, možda i mnogo više od “nekoliko puta”. Kompanija Apple u tome želi da vam pomogne.
Naime, predstojeći  iOS 10 pamtiće gde ste se parkirali, umesto vas. Prema Apple Insideru, Maps aplikacija automatski će zapamtiti lokaciju vašeg automobila i ponuditi >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << vam rutu do automobila u “preporučenim destinacijama”, kojima možete pristupiti i kada vam je zaključan ekran.
U tvitu ispod vidimo da će korisnici moći i da snime fotografiju lokacije parkiranog automobila, u slučaju da Maps aplikaciji iz nekih razloga ne možete da pristupite.
Woah. I guess iOS 10 automatically detects when I park and marks it on the map. Guess I missed that in the keynote pic.twitter.com/8Z3Ou8HOwS
— Ish (@ishabazz) June 20, 2016

Na vama je samo da zapamtite gde su vam ključevi.
Izvor: digitalspy.com
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.