iPhone će opet promeniti sve(t) 12. septembra!

Izvor: Mondo, 01.Sep.2018, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

iPhone će opet promeniti sve(t) 12. septembra!

Volite ga ili nemojte, ali biće ovako kako kažemo u naslovu, jer - uvek bude tako!

Ne sumnjamo da je Apple dobro slušao i gledao, ali i učio na svojim i tuđim greškama. A bilo ih je u proteklih dana i kod jednih i kod drugih…

Tri nova iPhone telefona će “razvaliti“

Apple uvek promeni sve na tržištu mobilnih i pametnih telefona. Bilo je tako kad se pojavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << originalni iPhone, bilo je tako kad se pojavio iPhone X. To je telefon koji je uveo “notch“, koji danas svi imaju (osim Samsung telefona, to poštujemo još više) i prvi je napravio dizajn dvostruke kamere i oblik kućišta sa stesanim ivicama ekrana, koji danas mnogi kopiraju i još uvek ne mogu da naprave.

Apple možda nije istinski inovator, kakav je nekad bio, ali je svakako neko ko uspeva da drži pažnju korisnika jednako dobro na iPhone telefonima, čak i kad ima proizvod koji nije uopšte nov, kakav je bio iPhone 8, recimo.

To je dovoljno da se svi još jednom okupimo 12. septembra i vidimo koja tri nova iPhone uređaja će Apple da nam otkrije. Veći deo toga smo već otkrili, o čemu smo pisali nedavno, pa se potrudite da dobro uradite “domaći zadatak“ do 12. septembra, kad ćemo se opet sresti na MONDU, gde ćete, kao i uvek, prvi saznati baš sve što vas o ovim telefonima bude interesovalo.

Čitamo se uskoro, do tada pratite IFA 2018 sajam u Berlinu sa nama - tamo su svi najvažniji telefoni iz onog drugog, Android tabora!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.