iPhone X protiv SVIH Android konkurenata (tabela)

Izvor: Mondo, 13.Sep.2017, 01:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

iPhone X protiv SVIH Android konkurenata (tabela)

Pogledajte koliko je jak iPhone X u odnosu na najjaču Android elitu.

Stigao je iPhone X i, naravno i očekivano, počela su i poređenja sa svim Android modelima - šta ima, šta nema, šta donosi jače, šta mu fali. E, pa, evo - da se vi ne biste zamarali pretragama i otkrivanjem odgovora mi vam ih dajemo na jednom, vrlo preglednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mestu.

U tabeli imate priliku da vidite kako se iPhone X „nosi“ sa najjačom tzv. „flagship“ Android konkurencijom. iPhone 8 i iPhone 8 Plus smo izostavili namerno, jer su manje atraktivni u odnosu na iPhone X, koji je pravi premijum model Apple kompanije za ovu godinu. iPhone X će se u prodaji pojaviti u novembru, ali još uvek ne znamo da li će tad stići i u Srbiju.

Što se Android konkurencije tiče u Srbiji čekamo još samo Nokia 8 model, koji bi trebalo da stigne ovih dana, a u prodaji se ređe mogu naći Xperia XZ Premium i HTC U11, koji su još uvek u ponudi domaćih operatora.

OVO je iPhone 8: SVE je novo, OSIM ekrana (VIDEO)

Ono što je naš utisak jeste da je danas više nego ikad odluka za kupovinu smartfona svedena na to šta korisniku lično prija, jer se hardverski i softverski svi ovi modeli vrlo malo razlikuju. Ovo se posebno odnosi na Android konkurenciju, jer su ti modeli gotovo identičnih hardverskih komponenti, uz individualan pristup Android prilagođavanju. Ipak, svaki od ovih telefona ima „ono nešto“ što će nekim korisnicima biti presudna stavka na listi za kupovinu.

Javite nam svoje utiske o svim telefonima i koji biste vi odabrali!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.



Izvor: Apple.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.