[iPhone] Uzdrmajte SBSettings “ShakeToShuffle SBSettings”

Izvor: Baguje.com, 07.Feb.2012, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

[iPhone] Uzdrmajte SBSettings “ShakeToShuffle SBSettings”

Kao što znate Apple je omogućio svojim korisnicima da nasumičnim drmanjem (tresanjem) iUređaja dovede do promene pesme koju trenutno slušate. Međutim u nekim slučajevima , dešava se da slučajno protresemo iPhone i zatim se prebacite na drugu pesmu. Sada možete rešiti ovaj problem tako što imate mogućnost da omogućite ili onemogućite ovu funkciju na brži način. Rešenje za ovaj problem ShakeToShuffle.
Sa ovim tweak-om možete jednostavno putem meni SBSettings (klizno prstom preko status bara odnosno otvaranjem centra obaveštenja o iOS5) i pritiskom na novi Toggle koji se pojavio.
Ako ništa ne vidite, idite na “more” u SBSettings i aktivirate opciju ShakeToShuffle, posle obavezno respring. Pritiskom na ikonicu uključi / isključi vrlo lako i jednostavno uzdrmajte funkciju shuffle.

Aplikacija je besplatna, dolazi od programera Phill1p  kompatibilna je sa iOS4.x.x/5.0.x. i može se naći na repo BigBoss.
“Da bi ste instalirali aplikaciju potrebno je da imate Jailbreak.“
Srodni postovi

Apple prodaje otključane iPhone 4 u SAD

Zapalio se još jedan iPhone!

[iPhone] Šta serijski broj iPhone-a zapravo znači?
Post "[iPhone] Uzdrmajte SBSettings “ShakeToShuffle SBSettings”" je objavio b1ad3 za sajt Baguje.COM, dana 3. 02. 2012.
Kategorije: Apple, iPhone, Mobilni | Tagovi: shuffle



Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.