Izvor: Nezavisne Novine, 20.Okt.2017, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

iPhone 8: Nova generacija iPhone u ponudi Blicneta od 20. oktobra

Blicnet je prvi telekom operater u BiH koji u ponudi ima najnoviji proizvod kompanije Apple, pametni telefon iPhone 8, od 20. oktobra 2017. godine.

iPhone 8 je nova generacija iPhone uređaja koji su dizajnirani sa najizdržljivijim staklom ikada u pametnom telefonu i sa snažnijim aluminijskim okvirom avio-industrijske kvalitete. Ima mogućnost bežičnog punjenja, a otporan je na vodu i prašinu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<
Kamere od 12MP dolaze sa novim senzorom i naprednim procesiranjem slike. Pokreće ga A11 Bionic čip koji je najsnažniji i najpametniji čip u pametnom telefonu. Podržava izmjenjenu realnost u igrama i aplikacijama.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.