iPhone 6 rekord: Za dan prodata četiri miliona!

Izvor: Mondo, 16.Sep.2014, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

iPhone 6 rekord: Za dan prodata četiri miliona!

Zar ste sumnjali u Apple?!

Još pre nego što se i znalo za iPhone 6 premijeru ili da ćemo videti dva iPhone 6 modela, Apple je angažovao 10.000 robota i 100.000 radnika na proizvodnji novih telefona. To nam pokazuje koliko je kompanija sigurna u ono što radi i koliko, zapravo, verne korisnike ima.

Na svom sajtu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Apple je objavio da je oboren rekord prodaje iPhone uređaja do sad, jer su iPhone 6 i iPhone 6 Plus prodati u četiri miliona komada za samo jedan dan! Onlajn prodavnica imala je problema da opsluži sve zainteresovane, pa je prekid usluge bio čest i mnogi korisnici su u opštem metežu tokom kupovine ostali bez novog telefona za sebe.

iPhone 6 i iPhone 6 Plus pojedinačno su se prodali u oko dva miliona komada, što je jednako prodaji prvog dana modela iPhone 5S, ali je zajednička cifra od četiri miliona najbolje iPhone "otvaranje" u istoriji kompanije! Oni koji su iPhone 6 naručili prvog dana dobiće ga tokom septembra ili oktobra, a tek se u novembru očekuje izjednačavanje potražnje i prodaje, do kada će se formirati liste čekanja.

Ako je suditi po početku, Apple očekuje odličan praznični period tokom kojeg će prodaja biti još veća! Očekujemo vaše komentare ispod ili na Facebooku!
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.