iPhone 6 dostupan u MTS-u za 1 dinar

Izvor: GdeInvestirati.com, 29.Okt.2014, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

iPhone 6 dostupan u MTS-u za 1 dinar

BEOGRAD - iPhone 6 će već od petka biti dostupan i građanima Srbije, i to preko MTS-a, s obzirom na to da je Telekom još u martu potpisao ugovor s kompanijom „Apple“.

Uz novu postpaid Super Plus tarifu, „iPhone 6“ koštaće samo jedan dinar, a dodatna pogodnost za korisnike >> Pročitaj celu vest na sajtu GdeInvestirati.com << jeste i mogućnost kupovine na 24 rate u paketu s bilo kojom postpaid tarifom. 

U ponudi MTS-a nalaze se, osim „iPhone-a 6“ i „6 plus“, i modeli „iPhone 5S“ i „iPhone5C“, koji će korisnicima takođe biti dostupni po ceni od dinar uz odgovarajući postpaid tarifni profil.

Direktna prodaja počinje već u noći između četvrtka i petka, kada će, minut posle ponoći, Telekom Srbija otvoriti poslovnice u Beogradu na Terazijama i u Zmaj Jovinoj ulici u Novom Sadu. 

„iPhone 6“ i „6 plus“ predstavljaju, prema navodima iz same kompanije „Apple“, najveće unapređenje uređaja „iPhone“ od kada su se pojavili na tržištu. Ovi modeli imaju veći retina HD ekran, najnapredniji multitač ekran dosad napravljen za „iPhone“.

Ti modeli takođe poseduju identifikaciju otiskom prsta, čime se osigurava veća bezbednost podataka koji se čuvaju.

Nastavak na GdeInvestirati.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GdeInvestirati.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GdeInvestirati.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.