iPhone 6 Plus savitljiv?

Izvor: Radio 021, 24.Sep.2014, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

iPhone 6 Plus savitljiv?

Oni koji već poseduju Appleov iPhone 6 verovatno bi trebalo da obrate pažnju na žalbe pojedinih vlasnika novog popularnog smartfona.

Neugodno iznenađeni vlasnici iPhonea 6 su se požalili na Twitteru, a problem su nazvali #bendgate. Oni su duži vremenski period držali svoje mobilne telefone u džepu.

Veruje se da je do savijanja došlo jer iPhone >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ima aluminijumsko kućište i tanji je od prethodnog modela. Problem je nastao samo na uređajima iPhone 6 Plus, većoj verziji iPhonea 6.

Prodaja dve nove verzije iPhonea je počela u petak 19. septembra.

Jedan korisnik je napisao da se njegov iPhone savio nakon što je bio u džepu dok je on plesao, jeo i vozio.

"Juče sam oko 10 sati stavio iPhone u levi prednji džep pantalona, vozio sam četiri sata na venčanje, gde sam sedeo, a potom i plesao dva do tri sata. Nakon toga sam vozio četiri sata do kuće. Moj iPhone je bio u džepu oko 18 sati tokom kojih sam uglavom sedeo. Kada sam ga stavio na sto i seo da se odmorim od vožnje, primetio sam da je došlo do promene oblika", napisao je jedan od korisnika iPhonea.

Iz Apple-a još nema komentara.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.