Izvor: Piplmetar.rs, 18.Apr.2024, 05:30

Zavirite u tajni svet iPhone mogućnosti koje prave bolje iOS iskustvo

Iako ćete verovatno pronaći alternativu za pojedine iOS funkcije i na Android telefonima, Apple je jednostavno neke od njih bolje sproveo u svoje iPhone serije telefone. Zbog takvih iPhone mogućnosti, iOS iskustvo zaista zna da bude pravo uživanje.
Nakon što smo obradili skrivene Android karakteristike, ako vas zanima da vidite koje su za neke i ne tako poznate iPhone mogućnosti, možete ih pronaći u listi u nastavku, koju je izdvojio portal GizChina.
„Text replacement” (zamena teksta) jedna od skrivenih iPhone funkcija za koju mnogi ne znaju  Zamena teksta je moćna, ali često...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.