Zamalo tuča, pašće i tužbe!

Izvor: Svet, 26.Sep.2015, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamalo tuča, pašće i tužbe!

Starlete Nataša Šavija i Tijana Ajfon, koje su se upoznale u jednom rijaliti programu, a potom po izlasku iz istog, svojim skandaloznim ponašanjem nastavile su da šokiraju medije i javnost, pojavile su se na otvaranju novosadske kafane „Dukat“.
Menadžment kafane, predvideo je da u istom separeu, noć provedu Šavija i Tijana, ali s obzirom na to da je Tijana po dolasku u kafanu ugledala Šaviju, počela je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << viče na jednog konobara da joj nađe drugo mesto i da ne želi da se sedi u istom separeu sa Natašom.
Dok je Tijana imala svoje izlive besa, Nataša je u društvu priljateljice ispijala piće i sa osmehom na licu posmatrala ljutu protivnicu. Podsećanja radi, Nataša je najavila da će uskoro podneti tužbu protiv Tijane, jer kako kaže konstatntno je omalovažava i vređa.
Brzom reakcijom radnika obezbeđenja i osoblja kafane, sprečen je veći incident, i na kraju se sve završilo prekim pogledima ove dve starlete. Sa drugog kraja lokala, atmosferu i ovu situaciju posmatrali su pevačica Katarina Živković, glumica Dragana Mićalović, Vladan iz Magla Benda , Sandra Obradović i Olja Crnogorac.


Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Zamalo tuča, pašće i tužbe!

Izvor: Scandal.rs, 26.Sep.2015

Starlete Nataša Šavija i Tijana Ajfon, koje su se upoznale u jednom rijaliti programu, a potom po izlasku iz istog, svojim skandaloznim ponašanjem nastavile su da šokiraju medije i javnost, pojavile su se na otvaranju novosadske kafane „Dukat“...Menadžment kafane, predvideo je da u istom separeu,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.