Izvor: S media, 17.Jan.2012, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Windows 8 stiže u oktobru

Radikalno redizajnirani operativni sistem koji je Stiv Balmer označio kao najrizičniji u poslednih nekoliko godina se očekivao nešto ranije.

Windows 8 će doživeti fijasko?! (VIDEO)

iPhone nastaje u strašnim uslovima (FOTO)

Kada je reč o ovom operativnom sistemu, on donosi ispravku za potez Majkrosofta koji nije obezbedio OS koji bi bio konkurentan operativnom sistemu koji je Apple >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << koristio za tablet uređaje.

Majkrosoft je dugo razmatrao kada da načini ovaj operativni sistem dostupnim i konačno je odluka pala na mesec oktobar. Consumer Preview se očekuje već narednog meseca.

(IT svet)
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Windows 8 stiže u oktobru

Izvor: ITsvet.com, 17.Jan.2012

Windows 8 će početi da se isporučuje korisnicima u oktobru ove godine ukoliko su tačne informacije koje ovih dana su se pojavile na internetu. Radikalno redizajnirani operativni sistem koji je Steve Ballmer označio kao najrizičniji u poslednih nekoliko godina se očekivao nešto ranije. Kada je...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.