Izvor: Mondo, 21.Jan.2019, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vraća se ugašeni iPhone i biće jeftiniji

Apple vratio jedan od ugačenih modela u prodaju po povoljnijoj ceni.

Da li je zbog izuzetne potražnje, iznenadnog pražnjenja magacina ili nečeg trećeg, ali tek tako, na Apple.com se iPhone SE opet prodaje. Verzija od 32 GB memorije je dobila sniženje od 50 dolara, dok će model od 128 GB biti dostupan po ceni, koja je od originalne niža 150 dolara.

Pročitajte i ovo: Telefon kojim su korisnici najviše zadovoljni
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Ovaj model može da se naruči onlajn u sivoj, crnoj, roze i zlatnoj boji, a u prodaji će biti do isteha zalika, najavila je PhoneArena. Inače, iPhone SE je jedan od najpopularnijih iPhone modela do sada i najavljen je sredinom 2016. godine. Nastao je po uzoru na iPhone 5, pa ima ekran od četiri inča i Apple A9 čipset.

Nema informacija o dostupnosti i što je još važnije sniženju iPhone SE u Srbiji.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.