Volkov se reklamira preko mene!

Izvor: Mondo, 07.Avg.2017, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Volkov se reklamira preko mene!"

Pevačica Sandra Afrika prvo rekla da već godinu dana uživa u vezi s, navodno, bivšim dečkom Ane Marije Žujović, Maše Terzić, Stanije Dobrojević, Tijane iPhone..., pa porekla?

Sandra Afrika (ni)je u vezi s Vladimirom Volkovim!

Iako već neko vreme kolaju glasine da je pevačica Sandra Afrika smuvala nekadašnjeg igrača Radničkog Vladimira Volkova, ni pevačica ni fudbaler nisu želeli da potvrde vezu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Izgledalo je da je Sandra Afrika "razvezala jezik" i otkrila da su zajedno već godinu dana, kada je listu "Kurir", koji je došao u posed zajedničkih fotografija s letovanja u Crnoj Gori rekla: "Naravno, slike govore više od reči, pa i nema potrebe da mnogo pričam na tu temu, sve vam je jasno. A meni je jasno još od prošle godine".

Ubrzo je "promenila ploču", pa je portalu Pink.rs rekla:

"Slikaš se sa prijateljima par puta i taj prijatelj pošalje fotke medijima i izjavi da je sa mnom u vezi. Bolesno! Volkov traži marketing i reklamu jer nijedan klub neće da ga angažuje", rekla je Sandra Afrika Pinku.

Fudbalera su mediji godinama unazad spajali s lepoticama - govorilo se da je voditelj Vladimir Stanojević navodno pretukao devojku Ana Mariju Žujović zbog poruka koje je slala Volkovu, pisalo se da je bio u vezi sa Stanijom Dobrojević, suprugom Viktora Troickog Aleksandrom (tada) Đorđević, učesnicom Parova Zoricom Dukić, da ga je jurila Tijana iPhone...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.