Vaš iPhone 12 preko iOS 17.4 ažuriranja sada ima podršku za bežično Qi2 punjenje

Izvor: Piplmetar.rs, 30.Mar.2024, 02:30

Vaš iPhone 12 preko iOS 17.4 ažuriranja sada ima podršku za bežično Qi2 punjenje

Bežično punjenje telefona iz serije iPhone 12 do nedavno je bilo ograničeno na 7,5 W, pa Apple iOS 17.4 ažuriranje koje je otključalo mogućnost za bežično Qi2 punjenje pomenutoj seriji sada predstavlja značajan napredak.
Prema testiranju koje je sproveo Macworld, iPhone 12 sa iOS 17.4 verzijom softvera sada može bežično da se puni na 15 W kada je magnetno povezan sa Qi2 punjačem i to onim koji ne podleže Magsafe kategorizaciji koju je razvio Apple. Ista podrška stigla je i za iPhone 13 i iPhone 14 seriju telefona sa iOS 17.2 ažuriranjem prošle godine, o čemu smo pisali početkom decembra.
Qi2 bežično punjenje je globalni standard koji je razvio Wireless Power Consortium (WPC) i omogućava...
Pogledaj vesti o: iPhone,   Apple

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.