VUK MOB NAKON RASKIDA SA TIJANOM AJFON BIO SA TAROM?! Isplivali škakljivi DETALJI: Poljubili smo se

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2020, 19:04

VUK MOB NAKON RASKIDA SA TIJANOM AJFON BIO SA TAROM?! Isplivali škakljivi DETALJI: "Poljubili smo se"

Sve se saznalo!

Danas je Milan Milošević ušao u Belu kuću kako bi tokom emisije "Pitanja gledalaca" pretresao najaktuelnije teme u "Zadruzi". Jedno od pitanja bilo je upućeno Vuku Mobu.

- Rekao si da si sa Tarom imao nešto pre, možeš li reći da li je bila u pitanju veza ili kombinacija? - glasilo je pitanje.

- Nije bilo ništa, poljubili smo se par puta. Bila je kod mene, ali sam je zaključao, jer mi se javila da nema gde - objasnio je Vuk. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- To nije bio prvi put da sam bila kod njega, mi smo iz kraja i roditelji nam se poznaju. Ja sam tada to gledala kao vezu, bila sma zaljubljena u njega. Počelo je sve od nekog spota, kasnije smo se upoznali. Pre toga je raskinuo sa Tijanom Ajfon. Duga je to priča, bila sam i sa njegovom majkom kod kuće - demantovala ga je Tara.

- Tara, ne pomažeš mi uopšte! - rekao je Vuk.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.