Uteha za izgubljeni iPhone

Izvor: B92, 30.Apr.2010, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uteha za izgubljeni iPhone

Kada neki izgubi prototip nove generacije iPhonea, kao što se to nedavno desilo Greju Pauelu zaposlenom u kompaniji Apple, ne može da se nada ničem dobrom. Međutim, osimšto pomenuti nije otpušten, što je dodatno pogrejalo tvrdnje da se radi o nameštaljci, Grej je i nagrađen.

Izvor: Mikro




Naravno, kompanija koja ga je nagradila, nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Apple, već Lufthansa. Mada na prvi pogled nije jasno šta to povezuje Lufthansu i iPhone, veza zapravo postoji.

Lufthansa je nedavno u Minhenu otvorila poslovni kutak nazvan "Bavaski pivski vrt” (Bavarian Beer Garden Business Lounge) i njen direktor marketinga u Americi, Nikola Lange, odlučio je da pozove Pauela u Minhen i ponudi mu da tamo popije neko pivo na račun kuće.

U pismu koje je Lange objavio na Twitteru piše: „Nedavno sam pročitao vest da si izgubio veoma specifičan telefon u kalifornijskoj pivnici u kojoj se toči nemačko pivo. Mi u Lufthansi odmah smo uočili tvoje zanimanje za nemačko pivo i kulturu. Pomislili smo da ćeš uskoro verovatno uzeti odsustvo i želimo da ti punudimo besplatan prevoz u poslovnoj klasi do Minhena, gde bi doslovno mogao da nastaviš ono gde si poslednji put stao."

Ukoliko prihvati poziv, Pauel će valjda svaki preostali prototip ostaviti kod kuće.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.