Ubio čoveka, pa pitao iPhone gde da sakrije telo!

Izvor: Telegraf.rs, 13.Avg.2014, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio čoveka, pa pitao iPhone gde da sakrije telo!

Pedro Bravo optužen je da je 2012. godine ubio Kristijana Agilara, cimera sa kojim je delio sobu na Univerzitetu u Floridi. Agilar je zadavljen, a još uvek nije potvrđeno da je Bravo bio na lokaciji gde je pronađeno telo u vremenskom periodu kada se desilo ubistvo

Muškarac koji se sumnjiči da je na Floridi ubio svog cimera, verovali ili ne, pitao je svoj iPhone, tačnije veštačku inteligenciju Siri, gde da >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sakrije telo. Pedro Bravo optužen je da je 2012. godine ubio Kristijana Agilara, cimera sa kojim je delio sobu na Univerzitetu u Floridi.

Detektiv Met Gokel izjavio je da je Pedro 20. septembra 2012. godine pitao Siri “gde da sakrije svog cimera”. Programeri su odgovor na ovo pitanje namerno smislili kao šalu, pa je ona odgovorila: “Kakvo mesto tražiš? Močvaru, rezervoar, kontejner, livnicu metala…”. Ukoliko bi sada postavili isto pitanje svom iPhone-u, ne biste dobili odgovor.

Detektivi su utvrdili da je Bravo koristio lampu na svom telefonu čak devet puta u trajanju od 48 minuta tog datuma. Informacije o njegovoj lokaciji koju je telefon prikupio, pokazao je da je te noći Pedro bio na nekoliko različitih lokacija. Agilar je zadavljen, a još uvek nije potvrđeno da je Bravo bio na lokaciji gde je pronađeno telo u vremenskom periodu kada se desilo ubistvo.

Suđenje će se završiti sledeće nedelje.

(Telegraf.rs / Izvor: huffingtonpost.co.uk)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Ubio-coveka-pa-pitao-iPhone-gde-da-sakrije-telo

Izvor: medio.rs, 13.Avg.2014

Pedro Bravo optužen je da je 2012. godine ubio Kristijana Agilara, cimera s kojim je delio sobu na Univerzitetu u Floridi. Agilar je zadavljen, a još uvek nije potvrđeno da je Bravo bio na lokaciji gde je pronađeno telo u vremenskom periodu kada se desilo ubistvo..Muškarac koji se sumnjiči da je...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.