Izvor: Piplmetar.rs, 27.Feb.2024, 14:31

Tijanu Ajfon je otac nazvao KU**OM, a godinama je krila njegove tajne: “Varao je majku sa radnicama, bio je prelep čovek“







>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<


Nekadašnja rijaliti učesnica Tijana Maksimović poznatija svima kao Tijana Ajfon gostovala je u jednoj emisiji gde je kao nikada do sada pričala o detaljima iz svog života, odrastanja otkrivši detalje za koje mnogi ne znaju.
Tijana Ajfon • ticamaksimovic / Instagram


Kada je voditelj zamolio da priča o svom detinjstvu, Tijana je otvoreno priznala da je znala da je njen otac Đorđe varao njenu majku Slavicu sa ženom koja je bila šef firme u kojoj je radio
Tijana Ajfon (Foto: Screenshot TV Red)
– Imala sam srećno detinjstva, porodično smo držali prodavnicu sve je bilo dobro. Bili su preko 20 godina u braku da bismo na kraju shvatili da je on nju varao godinama sa jednom ženom koja je bila šef firme. Moj otac je bio prelep čovek, mnoge žene su ga jurile. Imao je tu ženu, nju treba da bude sramota, kad sam bila mala nisam shvatala šta je to sa njima. Majka je sve znala, ali se pravila luda, puštala me da idem sa tom ženom na more. Za mene je bila teta. Baš su dugo bili zajedno uporedo. Nije ona jedina, sa većinom devojaka koje su radile u prodavnici je on bio. Sa njim danas nemam komunikaciju, ali čestitamo praznike i tako, ali to mu nikad neću oprostiti – pričala je Tijana za Hajp, pa priznala da sebe krivi za njihov razvod.
Tijana Ajfon (Foto: Ringier/Petar Marković)
– Ne može žena u braku da se samo posveti deci, a ne partneru. Trebalo je da bude malo drčnija, on je vaspitačica, bas je divna i mekana žena. Više je bila roditelj, nego žena. Najveći okidač za sve to je što sam ušla u Parove. On me video jedno veče kako sam igrala na stolu i pozvao je majku i rekao: “Istog trenutka da ide po ovu kurvetinu“, od tada se moja majka nije vraćala u porodični dom, živi kod bake i deke i dan danas. Ja to dugo nisam znala, da je to izgovorio, ali mi više nije ni bitno. Sad da ga zoveš, on bi plakao- bila je iskrena Tijana.
BONUS VIDEO:

Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.