Tijana Ajfon zgrozila sve izjavom o detaljima intimnog odnosa sa Markom Bulatom

Izvor: Tracara.com, 19.Feb.2016, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijana Ajfon zgrozila sve izjavom o detaljima intimnog odnosa sa Markom Bulatom

Tijana intimno (Foto: Instagram) Manje je više ne važi za Tijanu Ajfon. Starleta je sinoć otkrila ukućanima rijalitija Parovi neke detalje iz svog privatnog života, prvenstveno vezane za navike u spavaćoj sobi. “Marko Bulat je bio krvav jer sam spavala sa njim u ciklusu” bez ustezanja priča Tijana cimerima, posle sinoćne emisije Poželi pesmu. Pored ove informacije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << starleta dodaje i da je jednom posetila psihijatra. “Imala sam neki problem sa dečkom, pa sam mislila da sam luda. Zato sam potražila pomoć psihijatra”, kaže ona. Brendon se nadovezao na to i rekao kako nije nikakva sramota potražiti pomoć stručnjaka. “To je lekar kao i svaki drugi”, dodaje. Šta vi mislite o Tijaninoj izjavi?

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

"Marko Bulat je bio krvav zbog seksa sa mnom"

Izvor: Vesti-online.com, 19.Feb.2016

Manje je više ne važi za Tijanu Ajfon. Starleta je sinoć otkrila ukućanima rijalitija Parovi neke detalje iz svog privatnog života, prvenstveno vezane za navike u spavaćoj sobi...- Marko Bulat je bio krvav jer sam spavala sa njim u ciklusu - bez ustezanja priča Tijana cimerima, posle sinoćne...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.