Tijana Ajfon zavela Erinog unuka u Parovima! Zmaj od Šipova tvrdi da je bilo više od poljupca!

Izvor: Svet plus, 13.Dec.2015, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijana Ajfon zavela Erinog unuka u Parovima! Zmaj od Šipova tvrdi da je bilo više od poljupca!

Danas u rijalitiju Parovi održana je proslava Erinog rođendana, a kao gost bio je tu i njegov unuk kog je zavela Tijana Ajfon.

Naime, Tijana Ajfon na proslavi rođendana ljubila se sa Erinim unukom, a pevač je bio ponosan. ''Gde je deda stao, ti produži'', rekao je Era. Kasnije, u emsiji ''Upoznajte Parove'', Zmaj od Šipova kaže da ih je video zajedno u kupatilu. ''Išli ste do kupatila i ti >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << si se vratila kao da si se izbabutila. Postoji osnovana sumnja da je između vas bilo nešto više'', pričaoje Zmaj, dok je Tijana ćutala. Sa druge satrane, Marko tvrdi da je u pitanju bio samo poljubac.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.