Tijana Ajfon među privedenima u akciji u Bijeljini

Izvor: RTS, 28.Maj.2020, 12:08

Tijana Ajfon među privedenima u akciji u Bijeljini

U policijskoj akciji u Bijeljini uhapšeno je 16 članova međunarodne kriminalne grupe, među kojima je 14 državljana BiH, državljanin Slovenije i žena koja je državljanin Srbije, rekao je novinarima načelnik bijeljinske Policijske uprave Žarko Ćosić.
Inicijali lica koja su uhapšena sinoć u vikendici u semberskom naselju Suvo Polje su A. G., P. S., Ž. S., R. S., R. D., S. S., S. P., D. P., Z. Ć., >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << V. K., S. M., M. T., E. H., Ž. V., državljani BiH, državljanin Slovenije A. B. i T. M. koja je državljanin Srbije.
Kako RTRS saznaje, uhapšena je Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, rođena 16. jula 1992.godine u Rumi. Ona je osumnjičena za krivično delo navođenje na prostituciju.
Za isto krivično delo sumnjiče se i Saša Petrović, rođena 17. juna 1988. godine u Čačku, Jovana Denić, rođena 16. januara 1993. godine u Nišu i Sofija Gačić, rođena 26. aprila 1993. godine u Novom Sadu, saznaje RTRS.
Prilikom pretresanja objekta, lica i vozila koja koriste ove osobe pronađeno je i privremeno oduzeto 14 paketića sa 46 grama kokaina i devet komada medicinskih droga, devet pištolja različitog kalibra i jedan gasni pištolj, tri pancira i više od 20.000 konvertibilnih maraka u raznim valutama.
U toku su konsultacije sa nadležnim tužilaštvom, a uhapšeni se dovode u vezu sa krivičnim delima neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga, omogućavanje uživanja opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija i krivičnog dela navođenje na prostituciju.
Pretresanje je izvršeno s ciljem sprečavanja krivičnih dela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, oružja i prostitucije, a u vikendici je zatečeno 35 kriminogenih lica, 26 muškaraca i devet žena.
Akciju su izveli pripadnici Policijske uprave Bijeljina, u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, prema naredbi Osnovnog suda u Bijeljini i uz saglasnost Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Policija kaznila 303 osobe bez lične zaštitne opreme

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Maj.2020

BIJELJINA - Tokom epidemije virusa korona policija je u bijeljinskoj regiji sankcionisala 303 lica zbog nepoštovanja mjere korištenja lične zaštitne opreme, rekao je načelnik Policijske uprave Bijeljina Žarko Ćosić.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.