Telefon mu eksplodirao u džepu šorca

Izvor: Radio 021, 06.Avg.2016, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telefon mu eksplodirao u džepu šorca

Britanac Geret Klir (36) završio je u bolnici sa teškom opekotinom na nozi, nakon onoga što se činilo kao bezazlen pad sa bicikla.

Klir je vozio bicikl kroz Australiju, a u blizini Sidneja proteklog vikenda mu je skliznula noga sa pedale, nakon čega je tresnuo o zemlji. Pad nije bio strašan i on je prošao sa samo nekoliko masnica, ali je nekoliko sekundi nakon što je ustao video da mu iz zadnjeg džepa kulja dim. Tog trenutka njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << iPhone 6 je eksplodirao.

"Odjednom sam video mnogo dima, a sa njim je stigao i strašan bol. Kao da je neko progurao kocku leda kroz moju nogu, bilo je baš bolno", rekao je Klir.

Kako je rekao, nije mogao da odvoji užareni iPhone od noge, a u pokušajima je opekao i prste.

"Nije bilo eksplozije, već kao da je nešto snažno puklo. Telefon je progoreo moje biciklističke i zalepio mi se za nogu. U bateriji je izgledalo kao da teče crna lava, a metal je počeo da se krivi od toplote", rekao je Klir.

Kada je ipak uspeo da ga odlepi, opekotine su dostigle treći stepen i on će morati na presađivanje kože na tom delu.

Apple je odmah kontaktirao Klira preko Tvitera i najavio da će sprovesti istragu o incidentu.

Autor: 021

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.