Izvor: ItRešenja.com, 18.Jul.2023, 00:32

TSMC dostigao 55 procenata uspešnosti proizvodnje 3nm procesora

TSMC je postigao napredak u proizvodnji svojih 3nm CPU-ova, a krajnji cilj kompanije je da unapredi taj proces da bude finansijski isplativ. Zvaničan proces proizvodnje započet je krajem prošle godine, i od tada se kompanija trudi da obezbedi proizvodnju novih A17 Bionic čipova za iPhone 15 Pro, koji će biti lansiran u septembru. Novi izveštaji […] The post TSMC dostigao 55 procenata uspešnosti proizvodnje 3nm procesora appeared first on It Resenja.

Nastavak na ItRešenja.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi MacBook Pro sa 3nm čipom stižu krajem godine!

Izvor: ItRešenja.com, 18.Jul.2023

Prema DigiTimes-u novi MacBook Pro računari sa procesorima izrađenim u 3nm procesu mogli bi da ugledaju svetlost dana već krajem godine. Tačnije reč je o 13-inčnim verzijama MBP računara koji će dolaziti sa M3 čipom. O samim M3 procesorima za sada ima jako malo glasina, ali veruje se da će...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.