Suludo tanak telefon!

Izvor: Mondo, 27.Okt.2014, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suludo tanak telefon!

Tri milimetra i nešto, hej - tri milimetra?!

Foto: Promo. Vivo, "debljine" 3.8 milimetara.

Dokle ide trka za prestižom i ekskluzivnošću pokazuje nam i primer Vivo smartfona, koji je tanak ispod četiri milimetra, tačnije 3.8 milimetara, odnosno 0.14 inča!

Vivo je kineski proizvođač, koji nije otkrio mnogo detalja o telefonu, osim da je napravljen od metala i da su mu ivice izbrušene (nalik na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iPhone). Postavlja se pitanje i šta se tačno može spakovati u kućište debljine svega 3.8 milimetara, posebno koliko izdržljiva baterija. S druge strane, Oppo je najavio smartfon debljine četiri milimetra tačno, pa ćemo videti koji će novi uređaj biti najtanji smartfon na svetu. U ovom momentu to je još uvek Gionee Elife S5.1 i on ima Ginisov sertifikat da je upravo to - najtanji telefon na planeti.

Pogledajte koliko je izazivač, Vivo, tanak u osnosu na iPhone 5S i pišite nam u komentarima ili na Facebooku!

Foto: Promo. Vivo smartfon i iPhone 5S.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.