Strpljenje zlata vredi: Ova tri smartfona nemojte kupovati (FOTO)

Izvor: S media, 26.Jun.2012, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strpljenje zlata vredi: Ova tri smartfona nemojte kupovati (FOTO)

U narednim mesecima pojaviće se nove generacije telefona zbog kojih ćete zažaliti što niste bili malo strpljiviji.

Telefon koji voli vodu

Patite li od sindroma FOMO?

Pogledajte 10 najprodavanijih mobilnih telefona ikada! (FOTO)

Karakteristike na tim uređajima biće nešto što stari, koji vam se sada čine vrlo privlačnim, pa možda čak i naprednim, neće imati. Ukoliko kupite bilo koji od ova tri smartfona može vam se dogoditi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da već sutra počnete u neverici da mašete glavom. Pogledajte o kojim se telefonima radi:

iPhone 4S

Za kupce iPhonea postoje dobri razlozi da sačekaju dugo najavljivani iPhone 5 i to ne samo estetske prirode. Tehnologija koja je zaobišla iPhone 4S je 4G LTE konekcija. Novi iPhone će imati veći ekran i manji ali efikasniji konektor za simultano povezivanje većeg broja uređaja.

Nokija Lumia 900

foto:gizmotiff.wordpress.com

Windows telefoni, među njima i Nokija Lumia 900, neće imati nadogradnju Windows Phone 8 niti će aplikacije pisane za isti moći da pokrenu. Tako da ukoliko sada kupite ovaj uređaj rizikujete da sa postojećim aplikacijama ostanete "zatočeni" u naredne dve godine.



Motorola Droid Razr Maxx


foto:ubergizmo.com

Ukoliko sačekate da se na tržištu pojavi Droid Razr HD bićete u velikoj prednosti. Ovaj uređaj će imati brži procesor, rezoluciju ekrana od 720p HD i neverovatnu kameru rezolucije 13-megapiksela!

Izvor:S media, M.M. foto:technobitly.com

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.