Stiže nuklearni iPhone

Izvor: Domino Magazin, 25.Dec.2011, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže nuklearni iPhone

Apple radi na hidrogenskim baterijama koje će raditi mesecima

Ova vest je bukvalno eksplodirala za vikend. Apple razvija nuklearne baterije! Skoro da je tako, pošto će nove hidrogenske baterije raditi mesecima.

Baterije koje se sada ugrađuju u telefone i druge mobilne uređaje jednostavno više nisu dovoljno dobre. Apple zato sprema revoluciju koja je na vratima.

Daily Telegraph javjla a >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << pozivajući se na dokumente američkog Patentnog zavoda da Apple radi na baterijama koje će imati hidrogenske ćelije. One će vodonik i kiseonik pretvarati u struju uz veoma visoku efikasnost. To je zapravo ista tehnologija za koju se pre par godina govorilo da bi mogla da napravi ekološke automobile, ali su kompanije iz nekog razloga odustale od toga.

Hidrogenske ćelije će raditi mesecima, a eksperti kažu da je sasvim moguće da će se novi modeli pojaviti u sledećih nekoliko godina.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.