Sledeći iPhone dolazi sa novom kamerom

Izvor: Mondo, 04.Jul.2015, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sledeći iPhone dolazi sa novom kamerom

Povećana je rezolucija i dodati su neki novi režimi snimanja videa.

Apple-ov sledeći iPhone mogao bi da ima mnogo bolju kameru i nove režime snimanja videa koji će koristiti novi Force Touch ekran, sudeći prema novim informacijama.

Informacije su se pojavile u postu zaposlenog u Foxconn-u, koji je sada izbrisan. Ako niste znali, Foxconn uglavnom proizvodi hardver za kompaniju Apple >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << . Govorilo se i o iPhone-u u roze boji, sa kamerom veće rezolucije i Force Touch ekranom, koji će znati koliko jako ga pritiskate.

Kamera će imati 12MP i moći će da snima 4K video snimke. Kao i kod prethodnih modela, i ova će viriti malo iz kućišta.

U toku korišćenja kamere, Force Touch funkcija koja je ugrađena u ekran moći će da kontroliše dodatne režime snimanja. Force Touch se nakon Apple Watch sata očekuje i na novim iPhone modelima. Pretpostavlja se da je Apple već počeo sa proizvodnjom takvih telefona.

Apple-ovi planovi u vezi sa iPhone telefonom u roze bolji o kojima se mesecima pričalo izgleda da su stvarni. Dok neke glasine tvrde da će biti u boji crvenog zlata, kao što je to slučaj sa skupljim Apple Watch satom, druge glasine tvrde da će ustvari biti od aluminijuma u roze boji, prenosi The Independent.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.