Sina nazvali Google, zamalo Windows, iPhone ili iOS

Izvor: Mondo, 04.Avg.2019, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sina nazvali Google, zamalo Windows, iPhone ili iOS

Dečak iz Indonezije nazvan je samo Google, bez prezimena, jer roditelji žele da im dete bude uspešno baš kao čuvena kompanija.

Foto: Google/MONDO portal

Mladi roditelji (otac 31, majka 28 godina) iz pokrajine Beksi u Zapadnoj Javi, u Indoneziji nazvali su sina Google. Samo tako. Bez prezimena! Otac Andi kaže da je počeo da razmišljao o tome da svom sinu pruži ime inspirisano tehnologijom u trenutku kad mu je supruga bila u sedmom meseci trudnoće. Otkrio je i  >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << to da je razmišljao o imenima kao što su Windows, iPhone, Microsoft i iOS. Takođe, razmišljao je i o tradicionalnijim imenima u tom delu sveta, kakva su Albar, Dirgantara ili Putra.

Međutim, kad je dečak rođen, ponosni otac odlučio je da ga nazove samo Google, bez prezimena. Priznao je da je za rodbinu, uključujući i dečakovu majku, trebalo vremena da se naviknu na ovo svakako bizarno ime. Andi je za lokalne medije izjavio da je svom ocu rekao da ime Google ima vrlo važno značenje, jer se nada da njegov sin može da “pomogne” mnogim drugim ljudima i da bude “korisna osoba” za druge.

Kaže i to da je odbio da dečaku dodeli bilo kakvo prezime, jer bi to “razvodnilo suštinu njegovog imena“.

Slike bebe i njegovih roditelja sa možete pogledati na linku.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.