Izvor: Luftika.rs, 30.Maj.2020, 18:55

Raskrinkali Tijanu Ajfon i 26 punjača, a šta ćemo sa onima što umesto tela prodaju dušu?

Kada se patiš dugo,
predugo,
u sopstvenom telu, a nit se prostituišeš, nit se drogiraš, nit te neki starkelja drpa, nit uzimaš pare za to,
nit si se sekao, nit si se punio silikonom, nit si čamcem to svoje telo ko 55 kilograma friškog buta vozio preko Drine na orgijanje i drogiranje,
onda te baš briga za neku Tijanu Maksimović i njen nadimak i njenu plastičnu sisu, veličinu vagine, usta, poreklo,
za njen honorar,
njene „saborkinje“ iz čamca, povode, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << motive, mater, ćaću, komšije, detinjstvo,
kuću u kojoj je odrastala,
i koliko je sve to kažu ljudi „jadno i kako ona kao takva neće biti uzorna majka.“
Tijana se daje telom, raskrinka je policija,
A na hiljade onih što dušu svoju prodaju, voze je ko Tijana telo, čamcem, do prve stranačke kancelarije da daju potpis, umesto pičke. Na isto ti dođe.
Pa ti zbog takvih, spremnih da prodaju sve što si mislio da nema i ne sme da ima cenu, postane vremenom teško sa sobom jer ko riba si bačena u pustinju.
Koprcaš se, a nigde oaze. Sve jebena fatamorgana.
Iluzija da sistem funkcioniše, jer je raskrinkao 9 prostitutki i 26 muškaraca, ali njima se imena ne spominju. Nit se po njihovom životu kopa.
Dajte da znamo kolike su im piše kad već Tijanine sise premeravamo, imaju li porodice, gde oni žive, šta kažu njihove komšije, jesu li oni uzorni supruzi, a ako nisu mogu li posle orgijanja to biti?
Zašto je samo žena uvek kriva? Zašto uvek kurvetina nedorasla da bude uzorna mater i supruga? Kako to da se uzornost očeva kurvara nikad ne poteže?
Šta je sa tih 26 muškaraca?
Fatamorgana?
Briga me za Tijanu i njeno orgijanje, ježim se od nepravde, od sužavanja fokusa, od svih onih prefinjenijih i uglađenih hijena i sluzavih puževa zbog kojih više od pola Srbije živi u svojoj koži tesno.
Za mene je „kurva“ svaki onaj poslodavac koji je tražio da izađaš uveče na večeru sa njim da se bolje upoznate.
„Pretresete CV“ tako što on čeka priliku da ti stavi ruku na koleno ispod stolnjaka. Da je povuče prema gore. Da ti kaže da nisi podobna, ako je zaustaviš i lupiš mu šamar.
Svaki onaj političar koji samohranoj majci sa ugovorom na određeno „produženje“ traži rečima: Oš dati p*čke?
Svaki onaj doktor koji tebe ili nekog tvog kovertom održava u životu ili pak nezainteresovanošću pod zemlju baca. Tri metra duboko.
Svaka ona sekretarica zakopčana do grla, što Tijanu naziva belosvetskom kurvom a dan ranije na poslovnom putu spavala sa direktorom, mužu i sinu rekla da je u hotelu sama.
Njega sa boksericama spuštenim oko zglobova, ni cipele nije skinuo, utišava gurajući ga na terasicu. Šampanjac se, na račun firme, hladi u metalnoj posudi.
Svaki onaj šef što ti ne da bolovanje, a zna da ti dete bolesno. „Nek ga čuva baba.“
Svaka ona koleginica što ti namešta podmuklo otkaz, jer se više trudiš.
Raskrinkali „Tijanu Ajfon i 26 punjača“, a cela Srbija se guzi, samo što neko gura, neko prima.
Onaj mali procenat koji apstinira i koji ne pristaje na pravila ove jebade, vrlo često ima problem sa kožom. Puca mu, tesna mu, pobegao bi iz nje ili bar s njom napuklom negde gde nema navelikog kurvanja dušom.
Sa telom uvek bilo i biće.
Ako je Tijana Ajfon prostitutka, šta je onda Tanja Santrač?


Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.