Prodato 1,7 miliona iPhonea 4

Izvor: B92, 29.Jun.2010, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodato 1,7 miliona iPhonea 4

Bez obzira na problem sa ekranom, antenom, odnosno signalom, Apple je za tri dana od početka prodaje uspeo da proda 1,7 miliona primeraka svog novog uređaja.



Ova brojka čini iPhone 4 uređajem sa najboljim početkom prodaje u istoriji kompanije, rekao je Stiv Džobs ovim povodom. Osim toga, on se izvinio svima onima koji nisu uspeli da dođu do svog primerka još uvek, a zemlje u kojima se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trenutno može nabaviti su SAD, Francuska, Japan, Velika Britanija i Nemačka.

Osim Apple prodavnica, od danas bi uređaj trebalo da bude dostupan i u AT&T prodavnicama, koje kasne sa početkom prodaje jer su sve prvobitno raspoložive količine rasprodate u pretprodaji.

U međuvremenu, istraživačka kompanija iSuppli objavila je podatak da troškovi izrade iPhonea 4 iznose 188 dolara, a cene bez pretplate iznose od 499 do 699 dolara, u zavisnosti od modela.

Spisak zemalja u kojima je novi iPhone dostupan proširiće se krajem jula za još osamnaest zemalja, a na spisku nema nijedne zemlje u okruženju.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.