Pojavio se šokantan snimak Tijane Ajfon! VIDEO

Izvor: Svet plus, 13.Avg.2016, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojavio se šokantan snimak Tijane Ajfon! VIDEO

Nedavno se na internetu pojvio šokantan snimak, koji Tijanu Ajfon povezuje sa prostitucijom.

Iako je prvobitno snimak razgovora i Tijane Ajfon bio uklonjen, sada se pojavio celokupan razgovor poznate starlete i njene drugarice, u kome otkriva da je pogrešila hotel i da je mogla da ima seks sa pogrešnom osobom za džabe. "Jao Bože, je l' vi kapirate >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da sam ja otišla u "Metropol", umesto u "Kraun Plazu". Nekim hotelima sobe na prvom spratu počinju brojem 1001, a nekima sa 101. I onda se potrefi da ulazim u sobu, da je u njoj lik i da je stranac... Tada je pun grad bio stranaca ", pričala je Tijana drugarici i dodala:

"Ljudi, ja sedim i pričam sa njim. I meni šalje drugarica poruku: "Pita ovaj - kad stižeš, kasniš", Ja rek'o: "Ali ja sedim u hotelu". Ona kaže: "Tijana, gde sediš?" Ljudi, vi ne znate blama, vi ne znate šoka mog. Mogla sam se za džabe izje*ati sa čovekom". Poslušajte:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.