Počinje novi rijaliti pod nazivom “Gradski seljaci”: Evo ko su učesnici… (video)

Izvor: 011vodič.com, 15.Okt.2015, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje novi rijaliti pod nazivom “Gradski seljaci”: Evo ko su učesnici… (video)

U moru već postojećih rijalitija gledaoci će uskoro moći da vide i novi program ovog tipa koji nosi naziv “Gradski seljaci”.
Pred kamerama će 24 sata dnevno biti javne ličnosti koje će produkcija smestiti u seosku sredinu, kako bi se oprobali u riljanju, čuvanju krava, ovaca i koza ali i ostalim radovima na njivi.
Iako se još uvek ne zna na kojoj televiziji će biti emitovan ovaj rijaliti, među prvim učesnicima su se našli Mimi Oro, Jelena Jovanović, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Tijana Ajfon, Ivan Gavrilović, Đoša, Đus, Jelena Krunić i mnogi drugi.
“Nije im bilo teško da ustanu pre zore i rade do kasno u noć. Izvukli smo najbolje seoske poslove i najteže za gradske likove koji su bežali od teškog rada i provodili dane uživajući u provodu i luksuzu”, kaze autor projekta Danijel Đurić.


#svet
The post Počinje novi rijaliti pod nazivom “Gradski seljaci”: Evo ko su učesnici… (video) appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.