Pao WhatsApp, problem zabeležen u mnogim delovima sveta

Izvor: Večernje novosti, 22.Jan.2019, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao WhatsApp, problem zabeležen u mnogim delovima sveta

Društvena mreža WhatsApp ne funkcioniše u mnogim delovima sveta, što je dovelo do problema u komunikaciji među njenim korisnicima Društvena mreža WhatsApp ne funkcioniše u mnogim delovima sveta, što je dovelo do problema u komunikaciji među njenim korisnicima, javlja Indipendent.Kako navodi sajt Daun detektor, problem je prijavljen na različitim operativnim sistemima, koji uključuju Ajfon i Android >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << .Kako navodi Indipendent, korisnici na koje je uticao problem sa WhatsApp mrežom, požali su se da ne uspevaju da pošalju poruke niti da učitaju aplikaciju.PROČITAJTE JOŠ: WhatsApp ograničava deljenje porukaMeđutim, kako se napominje, čini se da problem ne utiče na svakog korisnika te mreže, odnosno da su neki uspeli da pristupe aplikaciji preko telefona i sajta.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

PAO WHATSAPP: Društvena mreža ne funkcioniše, korisnici nezadovoljni!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2019

Korisnici širom sveta požali su se da ne uspevaju da pošalju poruke niti da učitaju aplikaciju..Društvena mreža WhatsApp ne funkcioniše u mnogim delovima sveta, što je dovelo do problema u komunikaciji među njenim korisnicima...Kako navodi sajt Daun detektor, problem je prijavljen na različitim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.