PRVO OGLAŠAVANJE TIJANE AJFON: Starleta izbezumljena nakon što je napadnuta nožem - Evo kako se spasila!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 10:33

PRVO OGLAŠAVANJE TIJANE AJFON: Starleta izbezumljena nakon što je napadnuta nožem - Evo kako se spasila!

Napadnuta je noćas usred Beograda.

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, napadnuta je noćas, zbog čega je morala policija da reaguje.

Starletu je na ulici presreo nepoznati muškarac i napao nožem, a zahvaljujući brzoj reakciji policije i prijatelja koji su joj pritekli u pomoć, na svu sreću nije bilo povređenih.

Maksimovićeva je vidno uznemirena otkrila detalje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nemilog događaja.

- Sinoć oko 23:30 na Zvezdari kod Aviv parka napadnuta sam od strane manijaka kad sam išla da preparkiram auto. Manijak je pretio i u jednom trenutku izvadio nož, uspela sam da dozovem pomoć i prijatelje koji su mi pritekli u pomoć i pozvali policiju. Brzom reakcijom policije spašena sam ja,moji prijatelji i ljudi oko mene. Ne želim da pomišljam kako je ovo moglo da se završi! Hvala policiji i svima koji su brzo reagovali - priča u jednom dahu Tijana za "Kurir".

Podsetimo, starleta se nedavno našla u centru medijske pažnje kada je njenu drugaricu momak pretukao i golu izbacio na terasu, o čemu su mediji brujali. Tijana se tada nije oglašavala, ali je bila uz prijateljicu koja je doživela nasilje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.