PROCURILE NOVE INFORMACIJE! EVO šta je Tijana Ajfon izjavila kada je stigla u stanicu policije u Bijeljini!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2020, 20:48

PROCURILE NOVE INFORMACIJE! EVO šta je Tijana Ajfon izjavila kada je stigla u stanicu policije u Bijeljini!

Starleta koja je uhapšena juče u mestu Suvo Polje kod Bijeljine, granicu sa Republikom Srpskom je prešla ilegalno, u čamcu, a društvo su joj pravile još tri devojke.

Cela Srbija juče je brujala o hapšenju starlete Tijane Maksimović, poznatije kao Tijane Ajfon i navodima da je osumnjičena za podvođenje i organizovanu prostituciju, a portal SrbijaDanas je došao u posed starletine izjave koju je po dolasku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u policijsku stanicu dala nadležnim organima.

Kako joj ovo nije bilo prvo privođenje, jer je starleta već bila privođena prošle godine u Beogradu, kada je zadržana 24 sata u pritvoru, ona nije bila previše rečita.

- Tijana je u izjavi, koju je dala po dolasku u policijsku stanicu rekla samo da je sa drugaricama došla na ugovorenu žurku, a da je poziv za istu dobila od prijatelja. Na pitanja nije želela da odgovara i rekla je da nema ništa osim ovoga da kaže - rekao je naš izvor, koji je bio prisutan.

Objavu dijeli Tijana Maksimovic (@ticamaksimovic) Ožu 6, 2020 u 7:58 PST

Evidentno je da je Tijana dobro upućena u zakon, pa zna da ne mora da priča bez prisustva advokata, jer sve što kaže, moglo bi se upotrebiti protiv nje na suđenu.

Ona je u kasnim popodnevnim satima juče, sa još 15 osoba procesuirana u Tužilaštvo Bosne i Hercegovine u Sarajevo, a danas je postupajući tužitelj Odela III Tužiteljstva BiH, uputio prema Sudu BiH predlog za određivanje mere pritvora od 30 dana za ukupno 7 osumnjičenih.

Na ovom testu inteligencije je PALO 90% ljudi, a rešili su ga PREDŠKOLCI! Možete li i vi? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.