Ovo je pošiljka puna telefona koji svi čekaju

Izvor: Prva.rs, 17.Sep.2014, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je pošiljka puna telefona koji svi čekaju

Sleteo sam 747-icom punom iPhonea 6, ima ih više od 195.000 komada. Verujte mi, ovo nije jedini avion koji prevozi ‘jabuke’. Iz Kine na dan dođe 20-30 aviona koji ih prevoze, napisao je korisnik na MacRumors forumu.
Objavio je i fotografije iz Boeinga koji iz Kine prevozi pametne telefone u Ameriku. Dodao je da ima čast da bude mali deo Eplovog opskrbnog lanca. Novi iPhone 6 naručilo je više od četiri miliona ljudi u prvom danu, a trebalo bi da ih dobiju u petak. Nagađa se da će ovaj model biti najprodavaniji Eplov pametni telefon.


Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Prve recenzije: iPhone 6 je najbolji smartfon na svetu

Izvor: B92, 17.Sep.2014

Prodaja novih modela Appleovih telefona počinje za dva dana, a na nekim tehnološkim portalima objavljene su prve recenzije iPhonea 6 i iPhonea 6 Plus i gotovo svi hvale odličan dizajn i napredne opcije ovih uređaja...Na Business Insideru objavili su pregled recenzija s najbitnijih portala i navode...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.