Otkriven početak prodaje iPhone 6s telefona

Izvor: Mondo, 04.Jul.2015, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriven početak prodaje iPhone 6s telefona

Datum za koji se misli da je najverovatnije i tačan, polako se bliži.

Prema informacijama koje dolaze sa M.I.C. Gadget sajta, prodaja iPhone 6s telefona počinje u petak, 18. septembra, a zvanično predstavljanje bi bilo nedelju dana ranije. Pozivajući se na izvore iz FoxconnaApple-ovog glavnog proizvođača, datum se poklapa sa kompanijinim prethodnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << predstavljanjima koja su se dešavala takođe u septembru, ali nismo sigurni da će uređaj biti predstavljen 11. septembra. Upravo zbog datuma. Malo je verovatno da će novi model biti predstavljen na dan nacionalne žalosti (u Sjedinjenim Državama).

Pošto je petak omiljeni dan kompanije za predstavljanje novih uređaja, petak 18. bi mogao biti pravi datum. Recimo, u petak, 19. septembra 2014. su bili prikazani iPhone 6 i 6 Plus telefoni. Mada, prezentacija za ove uređaje je bila održana deset dana ranije, 9. septembra. U najboljem slučaju, prezentacija će biti održana 8. septembra.

Izveštaj o ovome navodi da su „insajderi“ iz Foxconna potvrdili informaciju. Ove informacije još uvek ne treba uzeti zdravo za gotovo, ali sa glasinama o iPhone telefonu u roze boji, sve je moguće, prenosi Phone Arena.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.