Izvor: Blic, 29.Maj.2020, 20:29

OTKRIVAMO SVE TAJNE TURBO PROSTITUCIJE! Usluge pružaju starlete, evo ko su klijenti, kako se cenjkaju i KOLIKO TO SVE KOŠTA

Prvi slučaj "turbo" prostitucije raskrinkan je u četvrtak u Bjeljini kada je u jednoj luksuznoj vikendici skrivenoj među zelenilom i poljanama uhapšeno 35 osoba, od čega devet devojaka među kojima je i srpska starleta Tijana Maksimović u javnosti poznatija kao Tijana Ajfon. Prema dosadašnjim operativnim podacima, upravo je Tijana Ajfon ta koja je organizovala masovne orgije, i to nakon što je sa svojim drugaricama i saradnicama ilegalno, čamcem, prešla na teritoriju Republike Srpske.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.