Izvor: Blic, 30.Maj.2020, 07:45

"ONA JE SRAMOTA ZA NAŠE SELO" Komšije Tijane Ajfon i njene majke VASPITAČICE U VRTIĆU zgrožene zbog prostitucije: "Mi se lomimo za 1.000 dinara, a ona bi..."

Vest da je Tijana Ajfon pre tri dana uhapšena i osumnjičenja za podvođenje i organizovanu prostituciju odjeknula je Srbijom. Dok je čamcem pokušavala ilegalno da pređe granicu preko Drine sa sobom je povela još tri devojke.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Komšije Tijane Ajfon i njene majke vaspitačice: Ona je sramota za naše selo

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Maj.2020

Vijest da je Tijana Ajfon prije tri dana uhapšena i osumnjičenja za podvođenje i organizovanu prostituciju odjeknula je Srbijom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

"RODITELJI SU SE RAZVELI ZBOG NJE... Došla je 10 minuta pred sahranu i nestala, TEŠKA JE TO SUDBINA" Otkriveni novi detalji o Tijani Ajfon

Izvor: Blic, 30.Maj.2020

Pre nekoliko dana starletaTijana Ajfon našla se u centru skandala kada je uhapšena i osumnjičenja za podvođenje i organizovanu prostituciju dok je čamcem pokušavala ilegalno da pređe granicu preko Drine sa sobom je povela još tri devojke.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.