Novi iPhone već u martu?

Izvor: Blic, 23.Jan.2016, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi iPhone već u martu?

Epl planira da pred javnost izađe sa novim modelom koji će biti manji od poslednjih noviteta kompanije i zapravo bi trebalo da bude unapređena verzija modela iPhone 5s, prenose vodeći svetski mediji.

Navodno, plan je da u umanjeno “telo” iPhone 5S stave “srce” modela iPhone6 - tu je zadnja kamera od 8 megapiksela, prednja od 1,2 megapiksela, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << A8 procesor ali i nešto unapređena konkekcija na Wi-Fi. Pored toga, dolaziće u istim bojama kao iPhone 6S, uključujući rozu i zlatnu, a trebalo bi da ima i zakrivljene ivice.

Potvrde, kao i svaki put do sada, ne stižu iz Epla. Međutim, do sada pouzdan izvor, sajt 9to5Mac odakle su i stigle prvobitne informacije, navodi da će ime uređaja biti iPhone5SE kao i da će imati opciju Live Photos, doduše bez 3D touch funkcije koju je Epl predstavio uz svoj pretni model.

Spekulacije oko cene pokazuju da će ovo teško biti jeftina opcija iPhona jer bi prodaja trebalo da startuje od 450 dolara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.