Novi STAR saznaje: Ajfonka sve oprostila ocu! Tajno se pomirili…

Izvor: Scandal.rs, 02.Jan.2017, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi STAR saznaje: Ajfonka sve oprostila ocu! Tajno se pomirili…

Pred ulazak u “Parove” Tijana Ajfon pomirila se sa ocem sa kojim je bila u lošim odnosima! Kako je STAR prvi pisao, njih dvoje su ušli u konflikt nakon što je njenom ocu prekipelo da o njoj čita raznorazne priče, pogotovo one o prostituciji. Međutim, očinska ljubav je ipak prevagnula, pa je Tijana dobila poziv na porodičnu slavu Sveti Nikola što je bio jasan znak da tata želi sve da joj oprosti.

Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << joj je otac prebacio što se svašta piše o njoj, Tijana nije htela mnogo da se raspravlja. Tada je prekinula svaku komunikaciju s njim i prestala da odlazi u porodičnu kuću. Naravno, viđala se redovno sa bratom, ali kod oca nije išla jer nije ni imala potrebu samim tim što joj je i majka već duže vreme u Popincima, kod svoje majke”, priča naš izvor i dodaje:

Međutim, njen tata je u međuvremenu shvatio neke stvari, pa je popustio i pozvao ćerku da dođe na Svetog Nikolu. Tijana se baš obradovala pozivu, čak je i suzu pustila od sreće! Na slavi je ceo dan provela sa bratom i najmilijima i ponovo je cela porodica, baš kao nekad, bila na okupu. Doduše, majka nije bila, ali verovatno će se i tu situacija sreditii s obzirom da se Tijanin otac u poslednje vreme raspituje za nju i njeno zdravlje…”

ŠTA SE JOŠ DESILO TIJANI PRED ULAZAK U PAROVE SAZNAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU TABLOIDA STAR KOJI JE VEĆ U PRODAJI!

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.