Nova svađa! Tijana Ajfon: Ko je ta Ružica Veljković?!

Izvor: Scandal.rs, 20.Avg.2016, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova svađa! Tijana Ajfon: Ko je ta Ružica Veljković?!

Učesnice rijalitija Tijana Ajfon i pobednica “Parova” Ružica Veljković, bile su prijateljice tokom trajanja ovog šoua, ali Ajfonkina jučerašnja izjava, šokirala je prisutne u emisiji u kojoj je gostovala.

Tijana Ajfon priznala zašto je sklonila tetovažu posvećenu Marku Bulatu!

Tijana je zajedno sa Markom bila gost televizije “Happy”, a u jednom momentu voditeljka je želela >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << da joj popularna sterleta prokomentariše odnos sa pobednicom “Parova”.

“Hoćete mi reći ko je ta osoba. Morate mi objasniti o kome pričate, jer ja tu osobu ne poznajem”, rekla je kratko Tijana o Ružici i iznadila sve u studiju, prenosi alo.rs.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ajfonka: Ko je ta Ružica Veljković?

Izvor: Vesti-online.com, 20.Avg.2016

Učesnice rijalitija Tijana Ajfon i pobednica "Parova", bile su prijateljice tokom trajanja ovog šoua, ali Ajfonkina izjava, šokirala je prisutne u emisiji u kojoj je u petak gostovala...Tijana je zajedno sa Markom bila gost televizije "Happy", a u jednom momentu voditeljka je želela da joj popularna...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.