Najnapredniji modeli ajfona u Srbiji od 31. oktobra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Okt.2014, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najnapredniji modeli ajfona u Srbiji od 31. oktobra

Kompanija Telenor uvrstiće od 31. oktobra u svoju ponudu modele pametnih telefona "ajfon 6" i "ajfon 6 plus", najnaprednije modele u istoriji iPhone-a.

Kompanija poziva zainteresovanen za te uređaje da se prijave na listu, a rezervacija počinje od 24. oktobra putem Telenorovog sajta, saoštila je ta kompanija i navela da će link biti objavljen naknadno. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Američka kompanija Epl je ranije danas saopštila da će se najnoviji modeli njenih pametnih telefona "ajfon 6" i "ajfon 6 plus" do kraja oktobra naći u prodaji u 36 novih zemalja i teritorija, među kojima je i Srbija.

"Ajfon 6" i "ajfon 6 plus" će tako od kraja meseca biti zvanično dostupni u ukupno 69 zemalja i teritorija širom Evrope, Azije, Bliskog istoka, Latinske Amerike i Afrike, a do kraja godine trebalo bi da budu dostupni u više od 115 zemalja.

Osim Srbije, od zemalja u okruženju, novi "ajfoni" će se od 31. oktobra naći u prodaji u Albaniji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Makedoniji, Mađarskoj, Crnoj Gori, Rumuniji i Sloveniji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.